Proizvodi - Alati i Oprema

DPF CLEANER DPF CLEANER DPF CLEANER
Mašina za pranje DPF-a (Diesel Particle Filter)
Mašina za mašinsko pranje DPF ili FAP filtera se koristi kada je nemoguće izvršiti regeneraciju DPF-a na vozilu, uz pomoć dijagnostičkog uređaja.
DPF cleaning je visoko kvalitetan uređaj, koji je sastavljen od veoma kvalitetnih i kompleksnih sistema, kako bi mogao da izvrši i testiranje pre i posle pranja DPF filtera.
Klikom na proizvod mozete videti detaljni opis i funkcije.
VNTD 750 Flow Bunch VNTD 750 Flow Bunch
VNTD 750 Tester je jedinstveni, dinamični VNT kalibracioni i protočni sto, posvećen proizvođačima kompletnih turbopunjača, proizvođačima prstenova mlaznica, kao i servisnim radnjama turbopunjača. Ogromne mogućnosti ove mašine omogućavaju kalibraciju turbopunjača sa otvorima za otpad, pokretačima pritiska, vakuumskim aktuatorima i elektronski kontrolisanim VNT-om. Zahvaljujući steznom rastvoru turbopunjača na mašini, vreme ciklusa kalibracije jednog dela je vrlo kratko.
TP-TACT Tester & Programmer TP-TACT Tester & Programmer
TP-TACT uredjaj je namenjen za testiranje i programiranje rada sirokog spektra kontrolera rada turbopunjača. Sa TP-TACT-om moguće je izvršiti niz testova, takodje moze koristiti za očitavanje i programiranje raspona pomeranja poluge elektronskih aktuatora. Svi detalji su dostupni u opisu proizvoda.