D2 Turbo Parts е бренд со висококвалитетни турбо делови . Во нашата понуда ќе најдете компресорско коло, турбинско коло, сет за репарација, геометрија, плоча, вакум за турбина, кертриџ (CHRA), турбо полнач (турбо, турбина), куќиште за турбини, комплет за заптивки како и алати и опрема што се користи за поправка, репарација, ремонт на турбина и срце за турбина.
     Со користење на нашиот онлајн каталог лесно можете да го најдете бараниот производ сортирани бидејќи се сортирани по категории за сите турбо OEM броеви поточно за сите модели на турбини ( KKK, Garrett, BorgWarner, IHI turbo, Mitsubishi, Toyota ) кои се користат во целиот свет во кој било тип на мотор.
     Опцијата за пребарување е наведена прилагодена за пребаруванње по сите ОЕМ турбо броеви, како и сите броеви на делови од Jrone и Melett. За категориите компресорско коло, мтурбинско коло и задната плоча опцијата за пребарување е дополнително ажурирана за пребарување по димензии.
     Каталогот на D2turboparts постојано се ажурира со сите нови турбо OEM броеви на делови и модели на турбини од сите произведители на турбополначи (Garrett, BorgWarner, IHI turbo, KKK, Mitsubishi MHI).
     Нова турбина како и репарирано турбо се дел од нашата понудата. Ако некои модели не можете да ги лчоцирате во каталогот можете да не контактирате на наведените е-маил адреси или телефонски броеви достапни во делот за контакт.

Алати и опрема за вашиот турбо сервис исто така се дел од понудата. Сега ви презентираме Flow Bunch VNT 750 за турбо тест кој е основно задолжителен за секој професионален Турбо сервис, има интегрирана повеќе од 1700 турбо OEM броеви во базата на податоци. Сите детали за функциите се достапни во категоријата алати и опрема.
     Исто така, машина за чистење DPF филтери и катализатори е висококвалитетен производ неоходен за секој сервис кој се занимава со услугата професинално чистење на катализатори и  DPF. Детали за функциите се достапни во категоријата алати и опрема.